PAKET FIT & SHINE 1 OSEBA
8 obiskov - 200 €
12 obiskOV - 260 €

2 OSEBI (CENA NA OSEBO)
8 obiskOV - 120 €
12 obiskov - 150 €

Paket FIT & SHINE je namenjen zdravim ljudem z namenom izboljšati svoje počutje, povečati moč in vzdžljivost ali povečati mišično maso oz. izgubiti odvečne kilograme.Vadbeni programi tega paketa temeljijo na preventivni vadbi z upoštevanjem ciljev vadečega glede na njegove sposobnosti oz. zmožnosti.


Namen vadbe je izboljšati moč, vzdržljivost in gibljivost, med tem pa skrbeti za primerno mišično maso in potrebno izgubo maščobe.


Vadba poteka v zasebnem vadbenem studiu, kjer vadite sami z osebnim trenerjem.


Paket vsebuje


- brezplačen posvet o željah, ciljih in omejitvah

- 2x meritve telesne sestave

- uvodni trening, telesna analiza

- 8 ali 12 treningov (2 ali3 x tedensko) z osebnim trenerjem

- prehransko svetovanje

- spremljanje napredka

- 24 urno podporo


TELESNA ANALIZA IN OCENA DRŽE


Telesna analiza pove kar največ o trenutnem naravnem stanju telesa. S telesno analizo je mogoče ugotoviti, kateri predeli telesa so pod večjimi obremenitvami glede na druge in katere mišične skupine take napetosti povzročajo.

Definirajo se mišice, ki so morebiti zakrčene, skrajšane ali neaktivne, kar je osnova za pripravo primernega vadbenega načrta.

S pomočjo ugotovitev vam vaje prilagodimo tako, kot jih potrebujete za odpravljanje nepravilnosti, mišičnih neravnotežij in napetosti.

........
REZERVIRAJ SVOJ TERMIN ZA BREZPLAČEN POSVET

Za več informacij pošlite sporočilo s svojimi podatki in časom, kdaj vas lahko kontaktiramo v obrazcu spodaj in povabili vas bomo na posvet , kjer se bomo dogovorili za predstavitveni trening